Het kan daarom zijn dat niet alles werkt zoals je verwacht. Heb je vragen, neem dan bij voorkeur telefonisch contact met mij op.
Ik vind het belangrijk dat je veilig van mijn producten kunt genieten. Hieronder vind je de ingrediënten en allergenen per product. Mocht je nog vragen hebben, of speciale wensen rondom een levering, neem dan contact met mij op.
SATÉ
Ingrediënten Kip-Ketjap:
Kippenvlees, knoflook, anijs, venkel, peperkorrels, kaneelschors, gember, spaanse peper, suiker, water, zout, soja (2,1%), tarwe, sulfiet (E223), conserveermiddel (E211).
Allergenen: sojabonen, tarwe.
Ingrediënten Speksaté:
Varkensvlees, knoflook, anijs, venkel, peperkorrels, kaneelschors, gember, spaanse peper, suiker, water, zout, soja (2,1%), tarwe, sulfiet (E223), conserveermiddel (E211).
Allergenen: sojabonen, tarwe.
Ingrediënten Tempeh-Ketjap:
Tempeh (soja 59%, water, schimmelcultuur), knoflook, anijs, venkel, peperkorrels, kaneelschors, gember, spaanse peper, suiker, water, zout, soja (2,1%), tarwe, sulfiet (E223), conserveermiddel (E211).
Allergenen: sojabonen, tarwe.
Ingrediënten Madame’s favoriet:
Kippenvlees, kruiden en specerijen (mosterdzaad), knoflook, zout, olijfolie.
Allergenen: mosterdzaad.
Kan sporen bevatten van sesam en selderij.
Ingrediënten Massala kruidenmix: Mosterdzaad, kurkuma, komijnzaad, fenegriek, nigella, gember, peper.
Ingrediënten Bief Provençaals:
Rundvlees, kruiden, knoflook, zout, olijfolie.
SAUS
Ingrediënten Ketjapsaus:
Rode peper, azijn, knoflook, citroensap, ui, suiker, water, zout, soja (2,1%), tarwe, sulfiet (E223), conserveermiddel (E211).
Allergenen: sojabonen, tarwe.
Ingrediënten Pindasaus:
Pinda (81,1%), zonnebloemolie, dextrose, geheel gehard palmvet, zout, sjalot, knoflook, olijfolie, ketjap (soja (2,1%), tarwe, sulfiet (E223)), kokosmelk, kokosrasp, rode peper, azijn, citroenblad.
Allergenen: Pinda, sojabonen, tarwe, sulfiet.
Kan sporen bevatten van melkeiwit, lactose, tarwe (gluten), noten, sesam.
Deze website is onder constructie. Het kan daarom zijn dat niet alles werkt zoals je verwacht. Heb je vragen, neem dan bij voorkeur telefonisch contact met mij op. Sluiten