Veelgestelde vragen

In de meeste gevallen ontvangen je een bevestigingsmail binnen enkele minuten. Controleer voor de zekerheid even de spamfolder van je mailbox. Niets ontvangen? Neem dan contact met me op.  

Je kunt zoveel saté bestellen als je wilt. Om de versheid te garanderen heb ik echter geen grote voorraden. In de webshop kun je per product zien wat de huidige voorraad is en deze direct bestellen en afhalen. Wanneer je méér bestelt dan er momenteel op voorraad is, wordt er contact met je opgenomen over wanneer deze klaar is om af te halen.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst plan je een afhaalmoment. Het formulier vind je hier.

De in te plannen afhaaltijden zijn:
-Dinsdag van 18:00 tot 20:30 uur
-Woensdag van 18:00 tot 20:30 uur
-Donderdag van 18:00 tot 20:30 uur
-Vrijdag van 18:00 tot 20:30 uur
-Zaterdag, zondag en maandag op afspraak 

Het adres waar je je bestelling kan afhalen is Lupinevallei 48, 5237 MB, ’s-Hertogenbosch. Vergeet niet eerst hier een afhaalmoment te plannen!

Afhankelijk van de locatie is bezorging mogelijk bij afname van 200 sateetjes of meer. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden. Voor informatie en aanvragen vul hier het contactformulier in.

Direct na de productie wordt de saté per 10 stuks geseald en ingevroren. De pakken ontdooien ongeveer binnen een uur op kamertemperatuur.

Klik hier voor de allergeneninformatie per product. Ik werk volgens de hygiënecode en tijdens het bereiden van de gerechten doe ik er alles aan om kruisbesmetting te voorkomen. Voedelsallergie komt veel voor in mijn familie (en bij mezelf), dus ik weet waar ik over praat. Mocht er echt niets geschikts voor je bij zitten, neem dan tijdig contact met me op en dan komen we er vast samen uit.