Deze website is onder constructie

Het kan daarom zijn dat niet alles werkt zoals je verwacht. Heb je vragen, neem dan bij voorkeur telefonisch contact met mij op.

Over Madame SATÉ

Over Madame SATÉ

Vanuit een passie voor goed en lekker eten, ben ik op 2 augustus 2019 gestart met Madame SATÉ.
De keuze voor saté lag voor de hand.

Als kind maakte ik kennis met speksaté bij Indonesische vrienden van mijn ouders. Ik vroeg het recept, en sindsdien stond deze lekkernij bij ons thuis op het menu. Vele variaties en smaken volgden en werden een succes op feestjes. Ondertussen deden en doen mijn familie, partner en ik wereldwijd inspiratie op, die vanzelfsprekend een weg naar onze keuken vindt. Tijdens school en studie werkte ik in verschillende horecazaken, waar ik ontzettend veel leerde op allerlei niveaus en disciplines. Inmiddels ben ik al 25 jaar met veel plezier hobbykok, en word ik nog steeds echt blij als ik mensen zie genieten van (mijn) eten.